Shenzhen KOMAI Automation Technology Co.,LTD

De bouw van een Veiligere Wereld

Huis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Shenzhen KOMAI Automation Technology Co.,LTD

China Shenzhen KOMAI Automation Technology Co.,LTD certificaten
China Shenzhen KOMAI Automation Technology Co.,LTD certificaten
Goede kwaliteitsproducten, concurrerende prijs en hoog - kwaliteit na de verkoopdienst, waardig vertrouwen en het adviseren van partner.

—— Mehnaz Shahid

KOMAI is een Gouden leverancier, heel wat tijd sparen me om zeer geduldige aankoop te doen, ons goede suggestie geven, me helpen een partij in zaken!

—— Jason Tan

Hallo, Gavin, hebben wij de goederen ontvangen! Onze enigneer testte de steekproeven, zij al zeer goed werken! Nu, moet ik een nieuwe orde maken!

—— Francis

Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen KOMAI Automation Technology Co.,LTD

1 2 3 4 5
Shenzhen KOMAI Automation Technology Co.,LTD Shenzhen KOMAI Automation Technology Co.,LTD Shenzhen KOMAI Automation Technology Co.,LTD Shenzhen KOMAI Automation Technology Co.,LTD Shenzhen KOMAI Automation Technology Co.,LTD
Turnstile poortworkshop De workshop van de boombarrière Barrièreturnstile Fabriek Snelheidspoort voor de Bureaubouw Luxe Aangepaste Turnstile van de Snelheidspoort

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : KOMAI
Aantal werknemers : 100~120
Jaarlijkse omzet : 3000000-5000000
Opgericht Jaar : 2010
Export pct : 80% - 90%

De Technologieco. van de Shenzhenkomai Automatisering, Ltd is een high-tech intelligente onderneming die R&D, productie, verkoop en systeemintegratie integreren. Het bedrijf heeft een hoger de industrieonderzoeksteam, een decennium van de precipitatie van de veiligheidsindustrie. Geëngageerd aan het voorzien van klanten van het veilige, geschikte en efficiënte materiaal van het kanaaltoegangsbeheer; en verstrekkend de meest geavanceerde de invoer en de uitvoeroplossingen voor slimme campus, slimme plaatsen, gemeenschappen, bureaugebouwen, ondernemingen en overheidsinstellingen, met inbegrip van kaartsysteem, QR-code Kleine programma's, etiketteringssystemen, vingerafdrukerkenning, iriserkenning, palmprint erkenning, gezichtserkenning, en menselijke identificatie.

China Shenzhen KOMAI Automation Technology Co.,LTD Bedrijfsprofiel 0

Contactgegevens
Shenzhen KOMAI Automation Technology Co.,LTD

Contactpersoon: Mr. Gavin

Tel.: 8613714580607

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)