Shenzhen KOMAI Automation Technology Co.,LTD

De bouw van een Veiligere Wereld

Huis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Shenzhen KOMAI Automation Technology Co.,LTD Fabrieksreis

China Shenzhen KOMAI Automation Technology Co.,LTD certificaten
China Shenzhen KOMAI Automation Technology Co.,LTD certificaten
Goede kwaliteitsproducten, concurrerende prijs en hoog - kwaliteit na de verkoopdienst, waardig vertrouwen en het adviseren van partner.

—— Mehnaz Shahid

KOMAI is een Gouden leverancier, heel wat tijd sparen me om zeer geduldige aankoop te doen, ons goede suggestie geven, me helpen een partij in zaken!

—— Jason Tan

Hallo, Gavin, hebben wij de goederen ontvangen! Onze enigneer testte de steekproeven, zij al zeer goed werken! Nu, moet ik een nieuwe orde maken!

—— Francis

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Shenzhen KOMAI Automation Technology Co.,LTD fabriek productielijn 0

  Shenzhen KOMAI Automation Technology Co.,LTD fabriek productielijn 1

  Shenzhen KOMAI Automation Technology Co.,LTD fabriek productielijn 2

  Wij zijn een professionele fabrikant In Shenzhen, China, met een sterker technisch team, die geavanceerd materiaal en productietechnologie gebruiken, die zich op elk aspect van productie concentreren. Wij waarborgen om klant van hoogte te voorzien - kwaliteitsproducten. Onthaal aan onze fabriek!
   

  Onze producten die Automatische Turnstiles, Volledige Hoogteturnstiles, Turnstiles van de Taillehoogte, Driepootturnstile Poort, de Barrière van het Dalingswapen, de Poort van de Klepbarrière, Snelheidspoorten, de Poort van de Boombarrière, Intrekbare Barrièrepoort, de Poort van de Schommelingsbarrière, de Poort van de Supermarktschommeling, de Poort van de Driepootbarrière, het Controlemechanisme van de Deurtoegang, Gezichtserkenning, Biometrisch Toegangsbeheersysteem, de Infrarode Thermometer van de Gezichtserkenning en de Automatische Automaat Enz. behandelen van het Handdesinfecterende middel.

 • OEM / ODM

  Shenzhen KOMAI Automation Technology Co.,LTD fabriek productielijn 0Shenzhen KOMAI Automation Technology Co.,LTD fabriek productielijn 1

  Wij hebben meer dan 3000 vierkante meters van productieworkshop en een productieteam van 80 volkeren die in verschillende productieprocessen bekwaam is. Het heeft automatische productielijn van grondstof aan afgewerkt product, die de grote Lasersnijmachine, V-type gokautomaat, CNC, Buigende machine, Lassenmateriaal etc. als reeks verfijnde productiefaciliteiten bezitten. De jaarlijkse productiecapaciteit is meer dan 10000 Stegen. Met de uitbreidende productiecapaciteit, tegen 2020, zal de jaarlijkse productiecapaciteit 20000 Stegen bereiken.

  De karakters van het productiebeheer: Keur geavanceerd geassembleerd idee, vermenselijkt ontwerp goed; leg 7S-strikt beheersmaatregelen ten uitvoer, verbeterend arbeidsproductiviteit, veiligheid, schoon en comfortabel productiemilieu om de veiligheid te verzekeren en van de productie glad te maken. Optimaliseer volledig het proces van het productieorderbeheer en voer de bedrijfsketenverantwoordelijkheid om productie en verkoop uit stap voor stap te verstrekken. Zo, zijn wij zeker en zijn goed bij om het even welk type van ODM/OEM-orde!

 • R & D

  Shenzhen KOMAI Automation Technology Co.,LTD fabriek productielijn 0Shenzhen KOMAI Automation Technology Co.,LTD fabriek productielijn 1

  Is het de Technologie technische centrum van de Shenzhenkomai Automatisering een uitvoerige onderzoekorganisatie die vele functies zoals technologieinnovatie, software en hardwareonderzoek en ontwikkeling, proef-vervaardiging en het testen combineerde.
  Wij hebben technische afdeling, softwareafdeling, mechanische ontwerpafdeling, elektronische ontwerpafdeling, en de afdeling van de systeemintegratie. Van de productontwikkeling en technologie de update heeft het niveau van het melden van technologier&d centrum van nationale norm, bereikt en een strategische samenwerkingsovereenkomst op lange termijn met de nationale informatie-industrie het Zevende onderzoekinstituut ondertekend.

   

   

   

   

Contactgegevens
Shenzhen KOMAI Automation Technology Co.,LTD

Contactpersoon: Mr. Gavin

Tel.: 8613714580607

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)